Nintendo Direct February 2021 Recap Abclangkawi.com

Berikut ialah semua yang anda perlu ketahui tentang Nintendo Direct pada Februari 2021.

Direct pertama Nintendo sejak September 2019 akhirnya di sini, dan peminat tidak boleh lebih teruja. Ini adalah kali pertama syarikat itu mendedahkan rancangan masa depannya kepada kita semua dalam format yang digemari ini dalam tempoh lebih setahun.

Apatah lagi, nampaknya penerbit Jepun itu sibuk. Nintendo mempunyai lebih daripada beberapa pengumuman utama untuk peminatnya kali ini.

nintendo direct feb 2021

Dan dengan kira-kira 50 minit siaran rakaman, ramai pemain mempunyai sesuatu untuk teruja.

Tanpa berlengah lagi, inilah perkara yang perlu anda ketahui, daripada Nintendo Direct Februari 2021.

Semua Pengumuman Baharu – Nintendo Direct Februari 2021

Pejuang DLC ​​Super Smash Bros. Baharu

Memulakan perkara dengan treler licik Nintendo mempunyai berita besar untuk Super Smash Bros. kali ini. Rakaman itu pada mulanya kelihatan seperti permainan Xenoblade baharu dan tidak memaparkan intro Smash Bros., dalam usaha untuk menipu kita semua.

Pyra dan Mythra daripada Xenoblade akan menjadi pejuang DLC ​​baharu dalam Super Smash Bros. Ultimate, lihat treler dedah mereka di sini!

Pendedahan Super Smash Bros Ultimate Pyra Mythra

Lagenda Zelda Skyward Sword HD

Ia mungkin bukan pendedahan yang semua orang tunggu, tetapi francais Zelda juga mempunyai berita untuk dikongsi. Dengan ulang tahun ke-35 francais hanya beberapa hari lagi, Nintendo mempunyai pengumuman menarik untuk dibentangkan.

Baru-baru ini, kebocoran Nintendo mendedahkan kemungkinan remaster baru Zelda. Kini, nampaknya kebocoran itu hanya sebahagiannya betul.

Kami sememangnya mendapat keluaran semula Zelda, tetapi Skyward Sword yang membuat lompatan ke Nintendo Switch! Kami juga tahu bahawa lebih banyak berita Breath of the Wild 2 akan datang tidak lama lagi.

skyward sword hd nintendo direct

Hyrule Warriors: Pas Pengembangan Zaman Musibah

Bagi mereka yang menikmati pandangan baharu Nintendo mengenai francais Zelda, Hyrule Warriors belum selesai.

Dalam satu pengumuman yang mengejutkan, syarikat itu mengumumkan bahawa Hyrule Warriors: Age of Calamity, permainan Musou yang diinspirasikan oleh Zelda mendapat pas pengembangan.

Kandungan baharu akan datang, mulai Jun 2021, termasuk watak baharu, senjata dan musuh.

Mario Golf: Super Rush

Sudah tentu, ia tidak akan menjadi Nintendo Direct tanpa mendaftar masuk pada tukang paip kegemaran semua orang. Bocoran Mario baru-baru ini mendedahkan bahawa permainan baharu sedang dalam perjalanan.

Dan kini, selepas kejayaan Super Mario 3D World dan Bowser’s Fury, Nintendo perlu mendedahkan perkara ini.

Permainan Mario seterusnya yang akan datang ke Nintendo Switch tidak lain adalah Mario Golf baharu: Super Rush.

Splatoon 3

Kemuncak Nintendo Direct untuk kebanyakan pemain ialah pengumuman Splatoon 3 yang telah lama ditunggu-tunggu.

IP Nintendo yang paling kreatif kembali lagi, untuk satu lagi pertempuran berasaskan dakwat. Dan permainan ini kelihatan lebih baik berbanding sebelum ini, dengan senjata baharu, gerakan dan banyak lagi untuk dinikmati.

Walau bagaimanapun, kami perlu menunggu sehingga 2022 untuk mendapatkan pendedahan baharu yang menarik itu!

Treler Pengumuman Splatoon 3

Lelaki Jatuh

Fall Guys adalah yang paling popular pada tahun 2020, sebelum kegilaan Among Us bermula. Dan permainan ini bukan lagi eksklusif PlayStation.

Dalam treler serba baharu, pemaju Mediatonic mendedahkan bahawa Fall Guys akan datang ke Nintendo Switch. Sudah tiba masanya untuk mengisi kita dengan platformer battle royale yang aneh sekali lagi.

Tiada Lagi Wira 3

Travis Touchdown kembali dalam No More Heroes 3, susulan francais popular yang telah lama ditunggu-tunggu. Selepas pelabuhan permainan No More Heroes tiba di Switch beberapa bulan lalu, pengumuman ini nampaknya akan menyusul.

No More Heroes kelihatan bergaya seperti biasa, tetapi menampilkan Travis Touchdown vs alien, dan bukannya pembunuh maut. Kami pasti Grasshopper Manufacture Inc tahu apa yang mereka lakukan.

Raksasa Hunter Bangkit

Gembar gembar-gembur untuk Monster Hunter Rise adalah begitu besar sehingga peminat merempuh Nintendo eShop apabila demo keluar.

Oleh itu, tidak mengejutkan apabila Monster Hunter Rise yang akan datang mendapat satu treler terakhir dalam Direct hari ini. Rakaman baharu itu menunjukkan beberapa raksasa baharu Rise yang mengagumkan yang akan ditentang oleh pemain.

Ia juga memberi kita pratonton ringkas pada jalan cerita permainan, sambil pemain berusaha untuk menghentikan Musibah.

Projek STRATEGI SEGITIGA

Permainan ini belum mempunyai nama rasmi lagi, tetapi Nintendo memastikan kami tahu bahawa Project TRIANGLE STRATEGY adalah satu untuk ditonton.

Dengan sebahagian besar Direct didedikasikan untuk pelancaran, jelas bahawa syarikat itu percaya ia mendapat pemenang dalam permainan ini. Tajuknya kelihatan seperti persilangan antara Octopath Traveller, Fire Emblem dan Final Fantasy.

Ia menampilkan pertarungan berasaskan giliran yang menarik, visual yang cantik dan pilihan penting yang dibuat oleh pemain. Kami tidak sabar untuk melihat lebih banyak lagi!

Star Wars: Pemburu

Kami tidak menyangka bahawa kami akan melihat permainan baharu sejurus selepas EA kehilangan hak eksklusif untuk Star Wars. Walau bagaimanapun, nampaknya Zynga ialah pembangun pertama yang melangkah ke tahap teratas.

Kami tidak tahu banyak tentang Star Wars: Hunters lagi, tetapi permainan ini ditetapkan antara filem ke-6 dan ke-7. Hunters berjanji untuk menjadi permainan tempur arena berasaskan skuad dan bebas untuk bermain.

Daripada orang yang memberi anda Farmville.

https://www.youtube.com/watch?v=aVLLXp0KZVY

Animal Crossing x Super Mario Bros

Animal Crossing ialah permainan yang terus memberi, dan ia masih belum selesai. Dalam treler baharu, Nintendo melancarkan rangkaian barangan kosmetik terinspirasikan Super Mario baharu yang akan datang ke permainan hidup pulau yang popular itu.

Pakai pakaian ikonik, letakkan syiling, blok soalan dan banyak lagi, atau mengelilingi pulau anda menggunakan paip meledingkan.

Kemas kini baharu akan dikeluarkan minggu depan pada 25 Februari, tetapi beberapa item hanya akan tiba di Nook Shopping pada 1 Mac.

Miitopia

Apabila Nintendo melancarkan konsol Wii, mereka dengan cepat menyedari bahawa mereka telah mencapai pemenang dengan fungsi Mii. Sejak itu, watak Mii telah muncul dalam Mario Kart, Smash Bros., dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, kadangkala Miis cukup bernasib baik untuk mendapatkan permainan mereka sendiri. Dan ketibaan Miitopia untuk Nintendo Switch menunjukkan bahawa pemaju Jepun belum selesai dengan konsep itu.

Kelab Detektif Famicom

Peminat permainan seperti Phoenix Wright dan tajuk misteri lain? Kelab Detektif Famicom mungkin berada di hadapan anda.

Famicom Detective Club: The Missing Heir dan The Girl Who Stands Behind ialah permainan misteri pembunuhan klasik yang akan datang ke Amerika Utara buat kali pertama.

Permainan gaya novel visual ini menampilkan visual yang dikemas kini, watak yang menarik dan dua misteri yang menyeramkan untuk diselesaikan.

Pertempuran Tumbuhan lwn Zombi Untuk Neighborville

Francais Plants vs. Zombies kembali lagi, dengan pertempuran Untuk Neighborville. Seperti entri terbaharu lain dalam siri ini, permainan ini menampilkan permainan seperti penembak yang memihak kepada mekanik permainan survival tradisional.

Terdapat banyak ciri baharu untuk ditemui semasa anda melompat ke dalam aksi berbilang pemain dalam talian. Bermain permainan dengan kerap akan membolehkan anda membuka kunci bukan sahaja setiap watak tetapi juga sekumpulan pakaian bergaya untuk buka kunci baharu anda.

Hades

Hades sama sekali bukan keluaran baharu, kerana telah pun membersihkan diri di The Game Awards 2020. Bagaimanapun, penyangak popular yang menampilkan anak lelaki Hades itu sendiri mempunyai berita besar untuk didedahkan.

Hades akan mendapat keluaran fizikal pada Nintendo Switch, menampilkan ciri unik seperti runut bunyi permainan dan kompendium watak.

Ninja Gaiden: Koleksi Induk

Tiga daripada permainan yang paling terkenal sukar sepanjang masa akan datang ke Nintendo Switch dengan Ninja Gaiden: Master Collection.

Ninja Gaiden Σ, Ninja Gaiden Σ2 dan Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge semuanya disertakan dalam koleksi. Ikuti perjalanan Ryu Hayabusa, yang sebelum ini dibocorkan sebagai watak DLC Ultimate Smash Bros.

Gunakan kombo pantas dan Ninjutsu berkuasa untuk mengalahkan musuh anda, sambil anda bekerjasama dengan ninja berkuasa lain.

Berani Lalai 2

Susulan francais Bravely Default yang ditunggu-tunggu hampir tiba, melancarkan 26 Februari. Sebagai empat wira cahaya, pemain akan memulakan perjalanan untuk memulihkan kristal.

Terima kasih kepada sistem kerja yang terperinci dan pertempuran berasaskan giliran, sentiasa ada sesuatu yang baharu untuk ditemui dalam siri Bravely Default.

Dan pendatang baru akan gembira mengetahui bahawa anda boleh menyelam tanpa sebarang pengetahuan awal tentang francais.

Apex Legends

Selepas penantian yang menyakitkan, Apex Legends akhirnya hampir tiba untuk Nintendo Switch. Dengan tarikh keluaran 9 Mac, salah satu tajuk battle royale paling popular di dunia akan tiba dengan bergaya.

Permainan ini akan menampilkan permainan merentas platform, dengan kulit Pathfinder percuma dan 30 tahap Battle Pass percuma untuk dimenangi di Nintendo Switch.

Apatah lagi, pemain Nintendo Switch akan menerima XP berganda apabila bermain di konsol untuk dua minggu pertama selepas pelancaran.

Dedah Permainan Nintendo Switch Baharu yang Lain

Selain tajuk ini, Nintendo juga mempamerkan tajuk berikut:

DC Super Hero Girls: Kuasa Remaja

Gadis Wira Super DC yang baharu dan tidak dijangka: Kuasa Remaja.

Stadium Arked Capcom

Koleksi gelaran Capcom di Stadium Arked Capcom.

Pahlawan Samurai 5

Pendedahan Samurai Warriors 5 baharu, menampilkan pertarungan 1 lawan 1000 yang mengagumkan.

Lagenda Mana

Seterusnya ialah Legend of Mana, kegemaran peminat akhirnya dikuasai semula selepas 20 tahun.

Tales From The Borderlands

Salah satu keluaran terbesar Telltale Games akan datang ke Nintendo Switch, dalam Tales From The Borderlands berasaskan keputusan.

Putih Neon

Dalam Neon White, pemain boleh menikmati permainan aksi pantas sambil mereka memusnahkan syaitan dari Syurga.

Kota Kalah Mati

Kota Kalah Mati ialah permainan Dodgeball yang menarik, menampilkan watak-watak aneh dan permainan pantas. Bekerjasama dengan pasukan anda yang tidak sesuai, masing-masing dengan kuasa mereka sendiri, jika anda ingin berjaya dalam permainan.

Kelab Penghujung Dunia

Dalam versi Dangan Ronpa yang lebih mesra kanak-kanak, pembangun permainan menunjukkan kepada kami perkara yang akan berlaku jika francais pembunuhan ikonik itu menampilkan kanak-kanak kecil – dan hampir serta-merta dibatalkan.

Kebangkitan Hantu dan Bunian

Siri arked ikonik kembali, dengan Ghosts ‘n Goblins Resurrection. Bawa Arthur dalam pengembaraan serba baharu, penuh dengan cabaran sudah tentu!

SaGa Frontier Dikuasai Semula

SaGa Frontier mendapat keluaran pertamanya pada tahun 1997 di PlayStation 1. Kini, tajuk itu kembali dengan induk semula, dan beberapa kandungan bonus yang menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=wqpYKdwcjro

Dan jika itu tidak mencukupi untuk anda, kami mungkin akan mendengar lebih banyak daripada Nintendo di E3 2021!

Walaupun peminat Nintendo bimbang tentang barisan syarikat 2021, keadaan sudah kelihatan lebih baik.

Lebih-lebih lagi, Nintendo Switch Pro yang telah lama dikhabarkan akan datang pada akhir tahun ini.

Lihat isi Nintendo Direct di sini.

Tajuk Nintendo Switch baharu manakah yang paling anda nantikan?

Black Ops Cold War Zombies Firebase Z Easter Egg Walkthrough Abclangkawi.com
Best Multiplayer Games Releasing in 2022 Abclangkawi.com
Tác giả

Bình luận

ABC Lang KaWi ABC Langkawi News - Hot news of the World Today