Cold War Zombies Outbreak Mode High Round Complete Guide Abclangkawi.com

Jika anda ingin mengetahui cara terbaik untuk bertahan dalam mod Wabak Perang Dingin pada pusingan tinggi, kami sedia membantu anda. Berikut ialah panduan kami yang luas tentang cara anda boleh bertahan dengan gerombolan zombi dengan mudah.

Bertahan daripada serangan zombi bukanlah tugas yang mudah, lebih-lebih lagi apabila anda melemparkan peta gergasi ke dalam campuran. Kadangkala sukar untuk mengetahui apakah strategi terbaik.

Jika anda menyasarkan untuk pusingan tinggi mod Wabak, anda mungkin ingin mengambil beberapa petua dan kiat tentang cara untuk bertahan dengan berkesan. Berikut ialah panduan komprehensif kami tentang cara untuk terus hidup dalam mod Wabak.

Mod Wabak – Mod Peluru Dan Naik Taraf Medan

Terdapat beberapa langkah yang kami cadangkan anda ambil sebelum melompat ke mod Wabak. Untuk bertahan dalam pusingan tinggi Wabak, anda perlu memastikan anda dilengkapi dengan betul.

Sebagai permulaan, kami pasti mengesyorkan anda mengambil Mod peluru Cryo-Freeze bersama anda ke dalam Wabak. Ia boleh memberikan anda perlahan yang sangat berguna yang malah boleh merebak kepada musuh lain pada peringkat yang lebih tinggi.

Sudah tentu, jika anda berasa lebih selesa dengan mod peluru lain, jangan ragu untuk menukar dan mencuba sendiri. Walau bagaimanapun, sedar bahawa mod ini penting untuk strategi khusus ini.

Wabak Zombi Perang Dingin Ops Hitam
(Sumber: Activision)

Di samping itu, kami mengesyorkan Naik taraf medan Pengawal Kegilaan. Sekeping peralatan ini membolehkan anda membuat zombi layang-layang yang lebih baik dan pada tahap yang lebih baru malah boleh membuatnya meletup semasa membaiki perisai anda.

Jika anda mendapati anda kekurangan kristal Aetherium yang diperlukan untuk meningkatkan kemahiran anda ke peringkat yang lebih tinggi, kami sedia membantu anda. Berikut ialah panduan kami tentang cara mendapatkan Kristal Aetherium Tanpa Cacat dan Ditapis dengan cepat.

Mod Wabak – Kemahiran dan Manfaat Senjata

Bagi kemahiran, kami amat mengesyorkan untuk memaksimumkan kemahiran senapang patah ke peringkat lima secepat yang anda boleh. Ini akan memberi anda tambahan yang besar 25% bonus kerosakan kritikal pada peringkat maksimum.

Tambahan pula, pada masa ini Hauer 77 sangat berkuasa sekali Pack-A-Punched. Sebagai alternatif, anda mungkin ingin melihat sama ada anda boleh melakukan gangguan ini yang membolehkan anda membawa kedua-dua Ray Gun dan RAI K-84.

Akhir sekali, untuk faedah anda, anda pasti mahu memaksimumkan Jugger-Nog ke peringkat lima. Ketahanan perisai tambahan adalah penting dan juga memberikan pemain a keinginan mati percuma hanya kerana mempunyai Jugger-Nog.

Wabak Zombi Perang Dingin Bug Juggernog
(Sumber: Activision)

Jika anda ingin mengetahui cara mendapatkan faedah percuma dalam mod Wabak Perang Dingin. Anda boleh menyemak panduan kami di sini, cuma pastikan anda menaik taraf yang penting kepada peringkat maksimum.

Seperti biasa, mainkan apa sahaja yang anda rasa paling selesa. Untuk bertahan dalam pusingan tinggi Wabak anda mungkin lebih suka a peringkat lima Quick Revive contohnya.

Pada penghujung hari, itulah yang paling sesuai untuk anda. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa faedah yang boleh membantu anda bertahan dengan lebih baik dalam pusingan tinggi Wabak. Jika anda lebih suka menggunakan LMG anda mungkin ingin menaik taraf anda Laju Cola sebaliknya.

Kemandirian Mod Wabak – Pusingan Awal

Jika anda telah mengikuti panduan kami sehingga sekarang, anda mungkin telah memaksimumkan kemahiran senapang patah anda ke peringkat lima. Untuk bertahan dalam pusingan tinggi Outbreak, anda perlu memulakan permainan dengan a senapang patah.

The Gallo SA12 atau Hauer 77 adalah pilihan yang baik untuk senjata permulaan yang lengkap. Walau bagaimanapun, secara peribadi, kami akan mengesyorkan Hauer 77 jika anda telah membuka kuncinya.

Bagi lampiran, apa-apa yang memberi tambahan halaju peluru atau kerosakan peluru adalah pilihan yang sempurna. Hauer 77 sudah mempunyai output kerosakan yang ketara, tetapi lampiran yang betul boleh membuat perbezaan utama.

Tambahan pula, anda akan mahu mengambil lampiran yang meningkatkan saiz majalah anda. Isu dengan Hauer 77 ialah kelajuan muat semula yang agak perlahan, jadi ini sepatutnya sangat membantu.

Mod Wabak Perang Dingin
(Sumber: Activision)

Sebaik sahaja anda berada dalam perlawanan, anda akan mahu mencari lokasi anda dengan cepat objektif pencarian sampingan. Melengkapkan satu objektif pencarian sampingan sekurang-kurangnya sebelum beralih ke peringkat dua dunia adalah penting.

Ganjaran yang diberikan daripada objektif pencarian sampingan sememangnya sangat membantu. Ia boleh termasuk faedah percuma, perisai, dan juga senjata yang lebih baik untuk membantu anda dalam perjalanan anda.

Cara yang baik untuk mengambil wang tambahan adalah dengan menggunakan pad lompat. Dengan mengumpul tabung mata anda boleh menggandakan wang anda. Walau bagaimanapun, terdapat juga gangguan yang membolehkan anda menggunakan pad lompat secara percuma. Ini bermakna lebih banyak wang.

Jika anda bermain dengan rakan-rakan, rahsia untuk mencapai pusingan tinggi Wabak dengan berkesan ialah berpisah. Semasa anda merayau, rakan sepasukan boleh menjalankan percubaan atau acara di sekitar peta.

Pusingan 1 Wabak adalah pusingan yang paling mudah, jelas. Walau bagaimanapun, ini bermakna anda boleh mengambil peningkatan dan faedah percuma dengan selamat dengan selamat. Sebaik sahaja anda berasa lebih bersedia, anda akan mahu mengambil objektif utama.

Kemandirian Mod Wabak – Objektif Pusingan Awal

Satu lagi petua penting untuk bertahan dalam pusingan lebih tinggi mod Wabak ialah memastikan anda mengambil semua yang anda boleh semasa pusingan awal. Sebagai contoh, anda akan mahu membuka peti dan mengumpul satu tan penyelamat untuk kemudian.

Walau bagaimanapun, sedar bahawa anda akan mahu memastikan anda mengelakkan mimik tersembunyi. Jika anda tidak pasti cara untuk memberitahu, lihat panduan kami tentang cara mengelakkan mimik tersembunyi dalam mod Wabak.

Cara terbaik untuk mendapatkan mata ialah memastikan anda melakukan acara sambil membunuh zombi. Hanya perayauan percuma tidak akan memberi anda banyak mata.

Mod Wabak Perang Dingin
(Sumber: Activision)

Adakah anda juga tahu bahawa apabila anda telah menyelesaikan objektif utama anda boleh berbaring di hadapan mesin wonder-fizz dan boleh mengambil percuma 100 mata?

Walau bagaimanapun, sebelum anda meninggalkan pusingan satu pastikan anda telah Pek-A-Tebuk Hauer 77 anda ke peringkat 1 dan mengambil Jugger-Nog. Ini akan memberi anda kelebihan besar pada pusingan seterusnya.

Sebaik sahaja anda berasa lengkap, anda mungkin bersedia untuk mula bergerak ke pusingan pertengahan permainan. Pastikan untuk menghabiskan sebahagian daripada simpanan anda untuk mendapatkan beberapa pikap berguna dan peningkatan perisai, walau bagaimanapun.

Tambahan pula, dimaklumkan, jika anda telah berjaya merebut a Mesin Kematian, dengan bergerak ke pusingan seterusnya ia akan menetapkan semula pelurunya. Ini adalah teknik yang sangat berkuasa yang juga harus membantu dalam pusingan lebih tinggi Wabak.

Kemandirian Mod Wabak – Pertengahan Permainan

Sebelum anda mencapai bahagian pertengahan permainan, anda pasti mahu melakukannya utamakan pengambilan faedah. Peringkat dunia 2 dan 3 harus ditumpukan pada memperoleh wang tunai yang mencukupi untuk membayar faedah yang berbeza.

Selepas anda mendapat faedah ini, anda akan lebih bersedia untuk pusingan lebih tinggi Wabak. Pastikan anda terus meningkatkan peralatan anda, seperti perisai peringkat 2 bila dan di mana anda boleh.

Di peringkat dunia 3 peringkat 1 Hauer 77 anda masih akan menghasilkan satu tan kerosakan, jadi anda tidak perlu risau tentang perkara itu sekarang. Walau bagaimanapun, matlamat anda adalah untuk Pack-A-Punch ini ke peringkat 2 sebelum memasuki peringkat 4 dunia.

Percubaan Zombi Perang Dingin Ops Hitam
(Sumber: Activision)

Kunci kepada pusingan pertengahan permainan adalah tidak membelanjakan salvage secara tidak perlu. Anda mungkin tergoda untuk mengambil beberapa coretan untuk membantu anda, namun, ia tidak murah.

Anda perlu menyimpan salvage dan menggunakannya dengan berkesan untuk bertahan dalam pusingan tinggi Wabak nanti. Penyelamat lebih baik digunakan untuk mendapatkan perisai peringkat 3 atau a peningkatan yang jarang berlaku untuk Hauer 77 anda (yang masih berdaya maju).

Menariknya, Treyarch baru-baru ini telah menggoda kandungan Zombi baharu yang akan datang untuk Musim 3. Anda mungkin ingin melihat semua peningkatan tambahan yang akan datang pada masa hadapan.

Pada pertengahan permainan, keutamaan anda adalah untuk melengkapkan peningkatan faedah anda dan juga mendapatkannya tier 3 Pack-A-Punch. Secara peribadi, peringkat 3 Pack-A-Punch ialah matlamat yang lebih baik untuk menyasarkan untuk mempertimbangkan faedah kadangkala boleh diambil di tempat lain.

Kemandirian Mod Wabak – Fokus Pertengahan Permainan

Pada pertengahan permainan mod Wabak, anda akan mahu menggunakan mesin percubaan lebih kerap berbanding pusingan sebelumnya. Kos akan memberi anda pikap yang lebih besar berbanding pusingan sebelumnya.

Jika anda boleh, cuba dan sasarkan untuk ganjaran legenda kerana ini mempunyai peluang untuk memberi RAI K-84 atau Ray Gun angkat. Senapang ini penting untuk pusingan lebih tinggi Wabak.

Jika anda bergelut dengan ini, anda juga boleh menyemak panduan kami tentang cara mendapatkan Ray Gun, RAI K-84, dan DIE Shockwave dalam mod Wabak. Percayalah kepada kami, lambat laun anda akan memerlukannya.

Loot Chest Wabak Zombi Perang Dingin
(Sumber: Activision)

Pertengahan permainan adalah tentang melengkapkan diri anda sepenuhnya untuk pusingan lebih tinggi Outbreak. Permainan lewat adalah kesukaran yang paling sukar dan paling mengecewakan dalam mod Wabak.

Untuk bersedia untuk perlawanan lewat, anda perlu memastikan anda mempunyai senarai semak perkara yang anda perlukan. Jika anda kehilangan faedah contohnya, pastikan anda menambahnya, Stamin-Up adalah diberikan pada ketika ini.

Cipta semula diri kerana ini boleh menjadi pengubah permainan dan jika anda mempunyai sisa sisa, pastikan anda akhirnya melaburkannya ke dalam beberapa killstreaks kerana ini juga boleh menjimatkan anda dalam keadaan darurat.

The rentak pembunuhan penembak pencincang amat penting kerana ini akan membolehkan anda menjadi kebal. Pastikan anda menggunakannya sebagai kad bebas daripada penjara.

Kemandirian Mod Wabak – Pusingan Tinggi

Pada pusingan yang lebih tinggi mod Wabak adalah tempat anda benar-benar perlu memberi tumpuan. Di sinilah permainan menjadi sangat sukar. Pada ketika ini, anda sepatutnya mempunyai senapang Pack-A-Punched maksimum, peningkatan peringkat serta perisai peringkat 3.

Kini anda sepatutnya cukup kuat untuk menumpaskan beberapa musuh paling sukar yang Wabak tawarkan. Jika anda menyemak peta anda dan ada ikon dengan tiga tengkorakanda akan dapat beberapa ganjaran yang hebat, cuma berhati-hati.

Permainan pusingan tinggi berkisar tentang memastikan anda mempunyai RAI K-84. Pistol ini penting untuk bertahan dalam pusingan tinggi Wabak. Tetapi apakah yang anda perlu lakukan sekarang untuk berjaya melalui pusingan yang lebih tinggi?

Ops Hitam Zombi Perang Dingin Firebase Z Senjata Ajaib
(Sumber: Activision)

Satu petua pro ialah memastikan anda membersihkan kawasan zombi sebelum anda mengaktifkan sebarang objektif. RAI K-84 juga sepatutnya digunakan untuk memperlahankan musuh manakala rakan sepasukan memberi tumpuan untuk memadamkan kerosakan.

Peningkatan Cryo-Freeze benar-benar membantu pada pusingan yang lebih tinggi kerana fakta ia boleh memperlahankan pelari pecut super. Ia benar-benar membantu anda untuk mengelak daripada terkena dan ia boleh menarik anda keluar dari bahaya dengan mudah.

Pada pusingan yang lebih tinggi, anda harus fokus terutamanya pada menyempurnakan objektif utama. Terdapat sedikit keperluan untuk melakukan apa-apa lagi kerana ini akan memberi anda mata terbanyak, pada peringkat ini, anda harus dilengkapkan sepenuhnya.

Mod Wabak – Petua Pusingan Tinggi

Terdapat beberapa petua penting lain yang akan membantu anda bertahan dalam pusingan tinggi Wabak. Jika anda sedang menyiapkan satu misi pengiringn, ajak kawan untuk berhenti di dalam kereta, lompat pada bonet dan anda boleh dipandu ke objektif.

Untuk objektif pertahanan, sebenarnya membiarkan musuh berkerumun di sekeliling objektif benar-benar boleh membantu anda. Walaupun menggoda untuk tidak membenarkan sebarang kerosakan, anda boleh mudah berbaris membunuh menggunakan kaedah ini.

Jika anda tergoda untuk exfil pada bila-bila masa, pastikan anda menggugurkan a monyet di kaki anda kerana ini sepatutnya menyasarkan zombi yang anda perlu bunuh. Jika anda kemudian menggunakan penembak pencincang anda, anda boleh menghabiskan selebihnya dengan mudah sementara kebal.

Jadi itu sahaja untuk panduan lengkap mod survival Wabak kami. Jika anda mempunyai lebih banyak petua hangat beritahu kami. Kami akan terus memaklumkan anda tentang sebarang kaedah baharu yang kami temui.

Menariknya, kebocoran Zombi Perang Dingin mungkin membayangkan kembalinya peta Black Ops 2 klasik ini.

Begitu juga, satu lagi kebocoran telah membayangkan kemunculan telur paskah mod Wabak yang akan datang untuk Musim 3.

Jika anda teruja dengan prospek permainan Call of Duty baharu, tarikh pendedahan Call of Duty 2021 mungkin telah bocor sebelum pengumumannya.

Banyak petua dan petua dalam video ini adalah ihsan MrRoflWaffles di Youtube. Untuk panduan penuh anda juga boleh melihat video di bawah.

Akhir sekali, jika anda ingin menyemak semua perubahan baharu dalam Black Ops Cold War, lihat nota tampung 2 Mac penuh di sini.

Battlefield 2042’s Troubled Development and Identity Crisis Abclangkawi.com
GameStop PS5 In-Store Restock Full Locations List Abclangkawi.com
Tác giả

Bình luận

ABC Lang KaWi ABC Langkawi News - Hot news of the World Today